Is het veilig om tuinbenodigdheden te bestellen: hoe u veilig planten per post kunt ontvangen


Is het veilig om tuinartikelen online te bestellen? Hoewel het verstandig is om je zorgen te maken over de veiligheid van pakketten tijdens quarantaines, of wanneer je online planten bestelt, is het risico op besmetting eigenlijk erg laag.

De volgende informatie helpt u en uw gezin veilig te houden.

Is het veilig om tuinartikelen te bestellen?

De U.S. Postal Service en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) hebben aangekondigd dat er zeer weinig risico is dat een besmette persoon commerciële goederen kan besmetten, zelfs wanneer het pakket vanuit een ander land wordt verzonden.

De kans dat COVID-19 op een pakket wordt vervoerd, is ook klein. Vanwege de transportomstandigheden is het onwaarschijnlijk dat het virus langer dan een paar dagen zal overleven, en een studie van de National Institutes of Health gaf aan dat het virus niet meer dan 24 uur op karton kan overleven.

Uw pakket kan echter door meerdere mensen worden gehanteerd en hopelijk hoestte of nieste niemand op het pakket voordat het bij u aankwam. Als u zich nog steeds zorgen maakt, of als iemand in uw gezin zich in een risicogroep bevindt, zijn er extra stappen die u kunt nemen bij het bestellen van planten in het zeil. Het kan nooit kwaad om voorzichtig te zijn.

Veilig omgaan met tuinpakketten

Hier zijn enkele voorzorgsmaatregelen die u moet nemen bij het ontvangen van pakketten:

  • Veeg de verpakking voorzichtig af met ontsmettingsalcohol of een antibacterieel doekje voordat u hem opent.
  • Open de verpakking buitenshuis. Gooi de verpakking veilig weg in een gesloten container.
  • Wees voorzichtig met het aanraken van andere items, zoals pennen die worden gebruikt om voor het pakket te tekenen.
  • Was uw handen onmiddellijk minimaal 20 seconden met water en zeep. (U kunt ook handschoenen dragen om de geleverde planten met de post op te halen).

Bezorgbedrijven nemen extra maatregelen om hun chauffeurs en hun klanten veilig te houden. Het is echter altijd een goed idee om een ​​afstand van minimaal 2 meter aan te houden tussen uzelf en bezorgers. Of laat ze gewoon het pakket / de pakketten bij uw deur of een ander buitenterrein plaatsen.


Maak je geen zorgen: het is nog steeds veilig om online dingen te bestellen tijdens de uitbraak van het coronavirus

Hier leest u hoe u uzelf en uw pakketten kiemvrij houdt.

Krediet: Getty Images

Aanbevelingen worden onafhankelijk gekozen door de redacteuren van Review. Aankopen die u via onze links doet, kunnen ons een commissie opleveren.

Dankzij recent onderzoek weet je dat coronavirus tot wel drie dagen op oppervlakken kan blijven. En hoewel je daardoor misschien elk aanrecht, deurknop en toiletbril in je huis hebt gedesinfecteerd, is er een ander oppervlak waar je misschien niet aan hebt gedacht: je pakketten.

De kans is groot dat u nu meer dan ooit meer pakketten afgeleverd krijgt (Amazon komt zeker van pas tijdens een zelfquarantaine). Maar moet u zich, in het licht van de laatste rapporten, zorgen maken over de pakketten die het coronavirus bij u thuis brengen? Volgens experts waarschijnlijk niet. Dit is wat u moet weten over online bestellen tijdens de uitbraak van het coronavirus en hoe u uzelf - en uw pakketten - veilig kunt houden.


Zaden en planten verkopen snel - hier is waar u ze kunt krijgen

Ben je het zat om te bingen op Netflix of je kast op te ruimen? Probeer eens iets te laten groeien!

Elk jaar in het vroege voorjaar beginnen mensen zaden te kopen en te dagdromen over de warmere dagen die in het verschiet liggen. Maar vorig jaar was het een beetje anders. Nadat medio maart de nationale noodsituatie was uitgeroepen, werd de verkoop van zaden en planten schoot omhoog toen mensen in recordaantallen tuinieren. En dat is geen wonder: het kweken van dingen is een gezinsvriendelijke manier om naar buiten te gaan en uw ruimte productief te gebruiken - of u nu een grote tuin heeft of gewoon een plantenbak op uw terras.

Veel retailers rapporteerden 2 tot 3 keer hun normale verkoopvolume, oftewel een stijging van 250% in slechts enkele dagen! Zo verkocht Burpee afgelopen maart meer zaden dan ooit tevoren in zijn 144-jarige geschiedenis. En nu mensen de tuinvirus hebben ontdekt, is er geen teken dat het langzamer gaat. Burpee meldt dat de toegenomen vraag dit jaar aanhoudt en zelfs boven het niveau van vorig jaar is gegroeid. Plantenverkopers hebben ook meer middelen om de golf bij te houden. Sommige telers melden een stijging van 200 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar!

In zekere zin is onze pas ontdekte liefde voor planten (zowel binnen als buiten!) Voor ons allemaal de zilveren rand geweest in een heel donker jaar.

Het is leuk om bij lokale kwekerijen te winkelen voor planten omdat je alles kunt zien en aanraken, maar je kunt ook een uitstekende selectie zaden en planten online vinden zonder ooit het huis uit te hoeven. En soms zijn online retailers de enigen die een specifiek type plant hebben dat u wilt. Ze zijn ook een goede optie als je vroeg binnen wilt zaaien.

Hier zijn enkele van de beste plaatsen om zaden en planten online te kopen:

Botanische belangen

Wat ze verkopen: Meer dan 600 soorten zaden, waaronder erfstuk en biologische soorten groenten, bloemen en kruiden. De zaadpakketten (met prachtige illustraties!) Bevatten gedetailleerde instructies voor het planten, kweken en oogsten - superhandig voor beginnende tuiniers.

Kweker tip: “Groenten hebben de volle zon nodig, dat is 6 uur of meer. Begin met een paar potten of een klein bed ”, zegt Curtis Jones, medeoprichter van Botanical Interests. "Je zult niet alleen overleven van wat je groeit als het je eerste poging is, maar het zal een verschil maken en het zal je vreugde brengen."

The Burpee Company

Wat ze verkopen: Een gigantisch scala aan zaden en levende planten, waaronder groenten, kruiden, vaste planten, fruit, bloemen en tuinproducten zoals startkits voor zaden. Blader door de digitale catalogus om ideeën op te doen, of lees talloze handige tips in de sectie Tuinadvies.

Kweker tip: "Tuinieren heeft een emotionele band", zegt George Ball, voorzitter van The Burpee Company. "U kunt opnieuw kennis maken met uw tuin en deze in een nieuwe dimensie leren ervaren."

GardenTrends

Wat ze verkopen: Een scala aan groente- en bloemzaden, bollen en planten, evenals gereedschappen en producten voor binnenteelt.

Tip van de teler: "Nieuwe tuinders moeten bij zaden blijven die na de laatste vorstdatum bij jou in de buurt direct in een verhoogd bed of bak kunnen worden gezaaid", zegt Marissa Verdi, brand manager bij GardenTrends. "Bonen, bladgroenten of een compacte pompoenras zijn allemaal goede keuzes."

Johnny's Seeds

Wat ze verkopen: Een enorme selectie zaden, waaronder bloemen, kruiden en groenten, plus tuingereedschap en benodigdheden. Hun belangrijkste markt zijn commerciële boeren, maar thuiskwekers zullen op de site een ongelooflijke hoeveelheid gedetailleerde plannings- en kweekinformatie vinden, inclusief begindatums voor binnenzaden en herfstplanttijden.

Kweker tip: "Bladsla, radijs en spinazie vormen een mooi trio dat binnen ongeveer een maand na je zaaidatum een ​​bevredigende salade zal opleveren", zegt Joshua D’Errico, marketingcoördinator bij Johnny’s Seeds. “Sla en kruiden kunnen ook binnenshuis worden gekweekt met een groeilicht. En spruiten zoals alfalfa kunnen binnen een paar dagen worden genoten zonder zonlicht of groeilicht. "

Park Seed

Wat ze verkopen: Een uitgebreide selectie bloemen, groenten, kruiden en fruitplanten en zaden, evenals benodigdheden zoals kunstmest en plantendragers. Lees het Garden Learning Center voor gedetailleerd advies over specifieke eetwaren.

Kweker tip: "Tuinieren is een geweldige manier om in contact te komen met kinderen en ze te interesseren voor hoe dingen groeien", zegt Kelly Funk, president van J & P Park Acquisitions, Inc., waaronder Park Seed. “Probeer gemakkelijk te kweken dingen, zoals groenten. Ze zijn niet zo temperamentvol als sommige andere groenten, en ze groeien snel. "

Bewezen winnaars

Wat ze verkopen: Beproefde levende planten, waaronder eenjarige planten, vaste planten en struiken, waaronder veel soorten die opnieuw bloeien, koudetoleranter en ziekteresistent zijn. Hun nieuwe eetwarenlijn omvat tomaten, paprika's, basilicum en aardbeien. Voor sommige groenten zijn ook zaden verkrijgbaar als je ze zelf wilt beginnen.

Kweker tip: "Wees niet bang om iets nieuws te proberen, ook al heb je maar een kleine ruimte zoals je balkon", zegt Jeanine Standard, media en public relations bij Proven Winners. "Tuinieren gaat over verzorging, wat we allemaal nodig hebben tijdens stressvolle tijden."

Territorial Seed Company

Wat ze verkopen: Groente-, kruiden- en bloemzaden en planten. De kweekgidsen bevatten heel veel nuttige informatie over wanneer je moet planten en hoe je de meest voorkomende edibles kunt kweken.

Kweker tip: "Lokale voedselzekerheid begint in je eigen achtertuin", zegt Tom Johns, mede-oprichter met zijn vrouw Julie, van Territorial Seed Company. "Begin met iets dat je het meeste beloning geeft voor je inspanningen, zoals bosbonen, die productief zijn, zodat je de extra's kunt invriezen."

Volg House Beautiful op Instagram.


Hoe u deze begeleiding gebruikt

Dit document bevat richtlijnen voor het veilig openen van werkplekken en het minimaliseren van het risico van verspreiding van COVID-19. Het geeft praktische overwegingen hoe dit op de werkvloer kan worden toegepast.

Elk bedrijf zal dit moeten vertalen in de specifieke acties die het moet ondernemen, afhankelijk van de aard van het bedrijf, inclusief de grootte en het type bedrijf, hoe het wordt georganiseerd, geëxploiteerd, beheerd en gereguleerd. Ze zullen ook toezicht moeten houden op deze maatregelen om ervoor te zorgen dat ze bezoekers en werknemers blijven beschermen.

Deze richtlijnen hebben geen voorrang op wettelijke verplichtingen met betrekking tot gezondheid en veiligheid, werkgelegenheid of gelijkheid, en het is belangrijk dat u als bedrijf of werkgever blijft voldoen aan uw bestaande verplichtingen, ook die met betrekking tot personen met beschermde kenmerken. Het bevat niet-wettelijke richtlijnen waarmee rekening moet worden gehouden bij het voldoen aan deze bestaande verplichtingen. Houd bij het overwegen van de toepassing van deze richtlijnen rekening met uitzendkrachten, aannemers en andere mensen, evenals met uw werknemers.


Leden helpen leden - Detailhandelaars op Floral: wat is er veranderd? Wat verkoopt er? Samenwerking! (29 juli)

Het is een erg hobbelige rit voor bloemen geweest sinds COVID-19 de wereld op zijn kop zette, maar retailers geloven dat en de gegevens laten zien dat de verkoop vanaf mei 2020 naar het positieve is gestegen. het keerpunt, en de verkooptrends waren nu positief voor enkele belangrijke items tot de zomer van 2020.

Tijdens een recente PMA Floral Roundtable en daaropvolgende online interviews vroegen we bloemenretailers naar hun mening over de huidige situatie en de toekomst van bloemenretailmarketing. Optimistische stemmen noemden het verlangen naar gezondere huizen, feestmomenten en algemeen welzijn en geluk als redenen voor de ommekeer. Dit is wat ze te zeggen hadden.


Etsy doet het erg goed tijdens de pandemie

Deel nu op:
HTML INGEBOUWD:

Nadat de Centers for Disease Control and Prevention suggereerden dat alle Amerikanen gezichtsmaskers gingen dragen om in de buurt van andere mensen te zijn, werden maskers behoorlijk moeilijk te vinden. Veel shoppers wendden zich tot Etsy, de markt die beter bekend staat om het verkopen van op maat gemaakte ambachten.

Etsy rapporteerde deze week inkomsten en zei dat het vorige maand meer dan 12 miljoen maskers heeft verkocht, in totaal $ 133 miljoen. En mensen kopen daar andere dingen die ze nergens anders kunnen krijgen, zoals tuinplanten en zaden, naaimateriaal en keukenbenodigdheden. De vraag is: kan Etsy al die klanten behouden als de pandemie voorbij is?

Ik sprak met Josh Silverman, de CEO van Etsy, en vroeg hem waar al die maskers vandaan kwamen. Het volgende is een bewerkte transcriptie van ons gesprek.

Josh Silverman (foto met dank aan Etsy)

Josh Silverman: Begin april veranderde de CDC haar richtlijnen en adviseerde Amerikanen om stoffen gezichtsmaskers te dragen. Plots zagen we een explosie van vraag, letterlijk van de ene op de andere dag, op Etsy. We belden onze verkopers en zeiden: "Hé, als je een naaimachine hebt, begin dan alsjeblieft maskers te maken." Binnen twee weken hadden we 20.000 verkopers die maskers maakten, en in feite hebben we nu 60.000 verkopers die maskers hebben gemaakt en verkocht. Als je een masker bij ze koopt, help je ze echt een handje. Etsy zou in dagen van nul naar honderdduizenden maskers kunnen gaan, alleen vanwege de dynamiek van het Etsy-verkopersbestand.

Molly Wood: Is er een precedent om verkopers om iets specifieks te vragen? Is het überhaupt gebruikelijk dat u uw inkomende gegevens gebruikt om verkopers te informeren over wat er goed zou kunnen?

Silverman: Ik kan me geen moment voorstellen dat de vraag naar een specifiek product zo sterk was gestegen dat we op deze manier een 'oproep aan alle verkopers' moesten doen. Er zijn allerlei productcategorieën die tegenwoordig heel goed verkopen op Etsy die een maand geleden nog niet eens bestonden. Er zijn bijvoorbeeld verkopers die zakknuffels maken. Dit is als een snuisterij die je naar iemand van wie je houdt stuurt om hem een ​​virtuele knuffel te geven en hem te laten weten dat je aan hem denkt. Dat is een van de duizenden voorbeelden van producten die onze verkopers hebben gemaakt en die uit het niets geheel nieuwe categorieën hebben gemaakt.

Hout: Het is duidelijk dat er veel inkomend verkeer is aan de kant van de klant. Is er ook veel inkomend aan de verkoperskant? Zijn er veel mensen die zich hebben aangemeld om op het platform te verkopen?

Silverman: We hebben zeker. We hebben in april twee keer zoveel nieuwe winkels geopend als in april een jaar geleden. Dat voelt geweldig voor ons. De mogelijkheid om veel, veel mensen een zinvol inkomen te bieden in een tijd dat ze veel economische stress ervaren, is een doel dat we bij Etsy allemaal erg na aan het hart liggen.

Hout: Hoe onderzoek je nieuwe verkopers?

Silverman: Iedereen met creativiteit en 20 cent kan een winkel openen op Etsy. We denken dat we de gemakkelijkste en snelste weg naar ondernemerschap zijn. Trouwens, 86% van onze verkopers zijn vrouwen, 91% zijn bedrijven van één die vanuit hun huis werken. Een vrouw met een naaimachine vanuit haar huis kan een wereldwijd bedrijf opzetten en aan de wereld verkopen. We houden ervan om een ​​zeer lage toetredingsdrempel te hebben, zodat we veel mensen economische kansen kunnen bieden. Om die verkoper te laten slagen, moet ze een heel goed product maken, goede foto's maken, het moet een product zijn dat mensen willen. Ze moet steeds meer bekendheid krijgen in onze zoekmachine, wat betekent dat kopers het leuk moeten vinden, en kopers moeten goede recensies achterlaten en het is dat ecosysteem en de positieve feedbacklus waardoor de verkoper steeds meer bekendheid krijgt in onze zoekmachine en verkoop dan steeds meer producten. We screenen de site ook zeer zorgvuldig met behulp van zowel geautomatiseerde filters als community-vlaggen op zaken als fraude of schendingen van intellectuele eigendom. We hebben een groot en echt toegewijd team in vertrouwen en veiligheid dat ervoor zorgt dat we een echt veilige marktplaats hebben.

Hout: Vertel me daar meer over, want ik kan me voorstellen dat dit een tijd is waarin oplichters en fraudeurs ook proberen te profiteren van rente en in sommige gevallen wanhoop. Hoe hard werkt dat team nu?

Silverman: Ja, helaas is het waar dat wanneer er een crisis is, er slechte acteurs zijn die tussenkomen. Gelukkig is de overgrote meerderheid van de mensen echt eerlijk, maar er zijn altijd slechte acteurs. Het vertrouwens- en veiligheidsteam werkt nu ongetwijfeld 24/7 om de markt schoon te houden. Ik kan met trots zeggen dat alle statistieken suggereren dat Etsy een zeer veilige en zeer schone markt blijft. We hebben de afgelopen 14 jaar geautomatiseerde filters ontwikkeld die zeer snel verdachte aanbiedingen of verdachte verkopers kunnen markeren en ze vervolgens ter beoordeling kunnen laten beoordelen. We hebben elke dag miljoenen en miljoenen kopers op de site en ze kunnen dingen heel snel markeren voor beoordeling, zodat ons team ze ook kan screenen.

Hout: Het is duidelijk dat u nu bepaalde categorieën prioriteit geeft. Geef je anderen minder prioriteit? Heb je verkopers die zeggen: "Hé, ik ben hier ineens een hoop verkeer kwijtgeraakt"?

Silverman: We geven geen prioriteiten, maar de markt wel. U zult in sommige gebieden de vraag zien toenemen en in andere zien afnemen. Op dit moment zou een heel goede tijd zijn voor bruiloften, en Etsy verkoopt zo'n groot aanbod van alles, van verlovingsringen tot bruidsgeschenken tot briefpapier en tafelkaarten en alles voor de bruiloft. Op dit moment wordt die categorie duidelijk erg hard geraakt. Bruiloftgerelateerde artikelen zijn jaar op jaar met meer dan 50% gedaald. Maar er zijn zoveel andere categorieën, met name woninginrichting en dingen waarmee je kunt nestelen of je huis gezelliger kunt maken, en dan activiteiten en dingen die je thuis kunt doen, zoals knutselen en spelen en zelfzorg. Ook schenken doet het nu super goed op Etsy. De mogelijkheid om een ​​zorgpakket of iets anders te sturen om een ​​geliefde te laten weten dat je aan hem / haar denkt. Dat zijn allemaal categorieën die aan het stijgen zijn.

Hout: In uw inkomstenoproep was de begeleiding, zoals bij bijna elk bedrijf dat inkomsten heeft gerapporteerd, onzeker voor de toekomst. Hoe denk je dat mensen terug blijven komen?

Silverman: We begeleidden alleen voor het tweede kwartaal, en wat we zeiden is dat we denken dat de verkoop op het Etsy-platform zal groeien tussen 80% en 100%, waar we ons goed bij voelen, maar tot nu toe is het erg onzeker en dat is een zeer brede waaier te bieden, aangezien er nog maar twee maanden over zijn in het kwartaal. We denken dat dit een moment is waarop steeds meer mensen zich tot Etsy wenden. We weten dat. De gegevens laten zien dat mensen die nog nooit op Etsy hebben gewinkeld, of mensen die al een tijdje niet meer zijn geweest of niet vaak terug zijn geweest, plotseling naar Etsy komen en dat ze veel vaker naar Etsy komen. We deelden zelfs dat we in april 6,5 miljoen kopers hadden, die óf voor het eerst kopers óf vervallen kopers zijn, die terugkomen naar Etsy. Uit al onze gegevens blijkt dat ze een heel goede ervaring hebben, dat ze enthousiast zijn over de producten die ze kopen. We werken er hard aan om hun loyaliteit te verdienen, zodat ze de komende maanden en jaren een gewoonte zullen blijven vormen bij het winkelen op Etsy.

Hout: Denk je dat je merk hierdoor kan evolueren of verschuiven? Zullen mensen Etsy op een andere manier als essentieel gaan zien?

Silverman: We maken momenteel veel televisiereclame. Onze tv-advertenties tonen onze verkopers echt en worden verteld door de stem van onze verkopers, maar er zijn drie berichten in die tv-advertenties. A) Etsy is open voor zaken. B) Als je Etsy steunt, steun je kleine, onafhankelijke zakenmensen. En C) Etsy is een plek voor alledaagse benodigdheden. Dat laatste item is in het bijzonder, denk ik, misschien storend voor hoe sommige mensen over Etsy denken. Ze vinden Etsy bijzonder. Nu hebben we die kans gekregen om hen te bewijzen dat we dat kunnen, en ze komen naar ons toe voor allerlei alledaagse voorwerpen die beschikbaar zijn. Ik hoop echt dat mensen zowel door onze merkboodschappen als door de daadwerkelijke ervaring op de site zullen leren dat je elke dag naar Etsy kunt komen voor alledaagse items en dat je een geweldige ervaring hebt.

Hout: Ik zal zeggen, ik ging naar Etsy en zocht naar toiletpapier, gewoon uit nieuwsgierigheid, en het was allemaal herbruikbaar toiletpapier, wat misschien een beetje te bijzonder is.

Silverman: Ja, maar er zijn allerlei soorten bakbenodigdheden, bakpapier die je zou gebruiken voor een bakproject dat je overal kunt kopen. Op Etsy wordt het perkamentpapier geleverd met het recept van je grootmoeder erop gedrukt, zodat wanneer jij en je kinderen samen een bakproject doen, je grootmoeder deel kan uitmaken van dat project, zelfs als ze fysiek niet bij je is. Het is dat soort dingen waarvan ik denk dat het speciaal kan injecteren in wat anders aanvoelt als een alledaags item.

Hout: Maar het merk gaat niet zo veel verschuiven dat je toiletpapier gaat verkopen. Zou dat gewoon niet kloppen?

Silverman: We gaan nooit massaproducten verkopen. We gaan altijd items verkopen die speciaal voor jou zijn gemaakt en waarbij je een directe band hebt met de persoon die het daadwerkelijk heeft gemaakt. Je kunt dat soort speciale dingen hebben, je kunt zelfs bij alledaagse aankopen een dergelijke menselijke connectie hebben.

De pandemie heeft de manier waarop mensen op Etsy winkelen veranderd. De site heeft nu 60.000 verkopers die gezichtsmaskers hebben gemaakt en verkocht. (Foto met dank aan Etsy)

Gerelateerde links: Meer inzicht van Molly Wood

Een ding waar Etsy-verkopers niet blij mee waren voordat deze pandemie begon, was het advertentieprogramma waarin het bedrijf begon met het plaatsen van advertenties voor producten van zijn verkopers op sites als Google, Facebook en Instagram. Verkopers werden niet gevraagd of ze de advertenties wilden, en ze konden zich ook niet onmiddellijk afmelden. Als iemand op een advertentie klikte om een ​​product te kopen, kreeg Etsy 15% korting op de transactie. Etsy zei deze week dat het afziet van kosten voor de dienst tijdens de COVID-19-pandemie, maar het zei niet hoe lang dat zou duren.

Hier bij Marketplace houden we regelmatig peilingen met Edison Research over de toestand van de economie en de persoonlijke economische bezorgdheid van mensen. In de Marketplace-Edison Research Poll vroegen we mensen hoe ze het afgelopen jaar geld hadden verdiend - of dat was door middel van optredens, freelancen, multilevel marketing, het huren van ruimte in hun huis, enzovoort. Het is niet verrassend dat 25% van de respondenten zei dat ze gig-werkers waren. Ongeveer 60% van die mensen zei dat kluswerk hun primaire inkomen was. In verband met ons interview hier, zei 11% van de mensen dat ze dingen verkopen op sites als eBay of Etsy om inkomen te verdienen. Deze gegevens zijn van de laatste week van april, dus waarschijnlijk zijn er ook gloednieuwe maskerwinkels die de afgelopen maand zijn verschenen.


Bekijk de video: 3 redenen om zelf groentenu0026fruit te kweken + plantjes te verpotten


Vorige Artikel

Ik plant pompoenpitten op het gras om warme vroege aanplant te bieden

Volgende Artikel

Nemesia Winter Care - Zal Nemesia groeien in de winter